Creación, gestión, producción, educación y curación en torno al Arte de acción, La Performance, La investigación performativa, el Arte transmedia, el Arte urbano, Arte contemporáneo,el binomio arte y contexto...experimentación televisiva, cinematográfica, educativa y comunicativa.

Translation

VISÍTANOS / CONTACTA / ESPACIOS

ESPAI WEB

DEL

PROJECTE EDUCATIU

Experiences educatives per al Segle XXI.

Universitat Lliure d´Art Transmedia.- ULAT // PedroAlba.com

EL CONTE

DESCRIPCIÓ CONCEPTUAL I DECLARACIÓ D’INTENCIONS PEDAGOGICAS I CREATIVES DE LA PROPOSTA.

FUNDAMENTACIÓ I OBJETIUS GENERALS DEL PROJECTE. ESQUEMA DE DESEMBOLUPAMENT METODOLÒGIC

ACTITUDS I LÌNEA PEDAGÓGICA DEL PROJECTE

FITXA I NECESITATS TÈCNIQUES I ESPACIALS

DOSSIER EDUCATIU PER A MESTRES, GUIAS, MONITORS o MUSEOS

DOSSIER EDUCATIU PER ALS NENS/AS

 

CENTRE EDUCATIU // PARTICIPAR AL PROJECTE ESCOLA BRESSOL LaRieraDeGaiá      
 

B.-DESCRIPCIÓ CONCEPTUAL I DECLARACIÓ D’INTENCIONS PEDAGOGICAS I CREATIVES DE LA PROPOSTA.

 

CONTINGUT DEL PROJECTE ARTÍSTIC

El seguent conte i la seva manera de presentació trenca directament amb los concetptes anquilosados i estancs de contar contes o/i de representació per a la franja d´edad de 0 a 3 anys. Perqué, perque sencillament es tracta d´un projecte pedagogic inedit tan en las sevas formas de interrelación amb la comunidad educativa com en las técnicas utilitzadas. De tal manera podriem parlar de un projecte pioner en la implantació i educació del art contemporany i las arts visuals; dirigit exclusivament als escolars de 0 a 3 anys i a la cominitat educativa que els hi envoltan. I para la seva mostra, interrelaciona, una instalación audiovisual, amb una narració en off i un artista d´art d´acció que presenta las sevas accions ( en consonancia amb l´historia narrada).

Tecnicament está desembolupat en un format de audiovisual experimental , i la musica ( realitzada amb tablets ) i alguns del dibuixos ( realitzats amb tableta gráfica ) son realitzat in situ en directe. Al acabá la presentació, els nadons tindrán la posibilitat d´interaccioná amb las einas técnicas creand una mena de peça audiovisual experimental realitzada p´el seus esborranys.

 

CONTINGUT DEL PROJECTE EDUCATÍU

El Projecte Educatiu que hem desenvolupat i els seus continguts están relacionats amb la participació e interacció dins d'una comunitat educativa .En aquets cas dins de l'àmbit de l'educació infantil que compren les edats d'entre els 0 mesos fins als 3 anys.

El projecte está adreçat a nens i nenes de dos anys com ha suport educatiu amb la finalitat de poder estimular i fomentar uns valor positius i oberts que aportin en el desenvolupament cognitiu i emocional dels nensi nenes accions obertes i enriquidores en la seva formació com a individus dins de la comunitat educativa i en l'ambit social en el qual es desenvolupen la seva vida. // C.-

 
www.000webhost.com