Creación, gestión, producción, educación y curación en torno al Arte de acción, La Performance, La investigación performativa, el Arte transmedia, el Arte urbano, Arte contemporáneo,el binomio arte y contexto...experimentación televisiva, cinematográfica, educativa y comunicativa.

Translation

VISÍTANOS / CONTACTA / ESPACIOS

ESPAI WEB

DEL

PROJECTE EDUCATIU

Experiences educatives per al Segle XXI.

Universitat Lliure d´Art Transmedia.- ULAT // PedroAlba.com

EL CONTE

DESCRIPCIÓ CONCEPTUAL I DECLARACIÓ D’INTENCIONS PEDAGOGICAS I CREATIVES DE LA PROPOSTA.

FUNDAMENTACIÓ I OBJETIUS GENERALS DEL PROJECTE. ESQUEMA DE DESEMBOLUPAMENT METODOLÒGIC

ACTITUDS I LÌNEA PEDAGÓGICA DEL PROJECTE

FITXA I NECESITATS TÈCNIQUES I ESPACIALS

DOSSIER EDUCATIU PER A MESTRES, GUIAS, MONITORS o MUSEOS

DOSSIER EDUCATIU PER ALS NENS/AS

 

CENTRE EDUCATIU // PARTICIPAR AL PROJECTE ESCOLA BRESSOL LaRieraDeGaiá      
 

Aventures en l'espai ens sorprén amb una história fascinant sobre la descoberta de l'espai i el planeta Terra.En pregunta és un habitant del planeta dels Perduts, és un gran aventurer,un dia va decidir fer realitat el seu somni,poder arribar a trobar el planeta Terra.

Després d'escoltar tantes i tantes històries que explicaven els mes sabis dels perduts en Pregunta va decidir viatjar amb la seva nau espacial per tot l'espai fins poder trobar el planeta Terra.

Quan en Pregunta va arribar per fi a la Terra va descobrir que aquelles històries eren reals i que el planteta trobat era fascinant,ple de meravelles i sensacions reconfortants. Conéix també a l'Answer un habitant del planeta Terra,un nen.En Pregunta li fa saber de les marevelles del seu del planeta,el planeta Terra. El nen entén gràcies a en Pregunta que el seu planeta és unic i màgic i que a partir d'aquell moment l'havia d'estimar i cuidar per que continués per sempre així.

Un història que ens apropa als valors positius, a la descoberta personal de l'univers i el nostre planeta a tenir conciència sobre els valors ecológics que transmet l'obra artística.

Respecte per als altres i per un mateix.Tot aquest missatge té com a suport creatiu les arts performans i les noves tecnologies amb la finalitat de poder estimular els processos creatius i emocionals dels més petits.

A.- EL CONTE        

  

UN CONTE ORIGINAL D´ANA MARÍA CAMPOY

A milers de kilómetres i Kilómetres de la terra ,en mig de la foscor de les galaxies i les estrelles,on encara potser ningú mai ha pogut arribar trobem un petit planeta,el platena dels Perduts.

Els perduts viuen en un planeta petit,petit,ple d'ambients mágics on tothom somriu i viu en plena tranquil.litat .

Un dia un gran aventurer espacial del planeta dels perduts va voler iniciar un viatge per l'espai que encara ningú coneixia, volia arribar a un planeta del qual havia escoltat parlar moltes i moltes vegades,un planeta mágic i curiós, el planeta Terra.

L'avi del Pregunta ,també era un gran aventurer,li habia explicat històries increïbles del planeta Terra.

El seu avi li va explicar que era un planeta molt i molt gran,envoltat de núvols que semblaven de cotó,un planeta ple de terres amb formes estranyes, amb molta aigua i dins d'ella hi vivien uns éssers molt bonics, els hi deien peixos,també podiem trobar uns altres molt i molt grans, els hi deien animals,i que l'habitant del planeta Terra eren els éssers humans.

En Pregunta era molt eixerit i trempat i amb totes aquestes históries que l'axplicava el seu avi un bon dia va decidir posar en marxa la seva petitia nau espacial i endinsar-se en l'espai, poder trobar el Planeta amb el que habia somiat aterrar moltes i moltes vegades en la imaginació dels seus somnis. No ho va pensar dos cops estava decidit a marxar del seu planeta i viure aventures en l'espai.

Els perduts molt i molt contents amb l'idea del viatge del Pregunta li van fer una gran festa d'acomiat,tots i totes el van omplir d'abraçades i petonts i li van desitjar moltíssima sort i que tornés aviat amb una gran aventura per poder explicar.

Els perduts eren molt tranquils els hi agradava parlar i parlar,escoltar i escoltar històries d'altres planetes que encar mai no havien conegut,saber com eren i quins habitants vivien en ells.Els hi agradava conèixer altres móns,aixó si que era una gran aventura.

En Perdut va acomidar-se de la seva mare,del seu pare,de les seves germanes,dels seu germans,dels seus tiets i tietes,del seus cosins de les seves cosines,dels seus amics,de les seves amigues,dels seus veïns,de les seves veïnes,d'un per un cada habitant del planeta dels Perduts.Quan va acabar i ja no li quedava ningú,va pujar a la seva nau i amb un tres i no res va desaparéixer per la foscor de l'espai.

La nau del Pregunta era molt petita just hi cabía una Perdut peró aquesta nau era molt segura a la vegada que també molt rápida, podia viatjar a anys llum,a una gran velocitat difícil d'imaginar.

Passats uns dies de viatge en Pregunta.......info(arroba)pedroalba.com // B.-

www.000webhost.com